Haber

Karayollarında Kontrollü Taşıma Sağlanıyor

Karayollarının üretim, bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığı kesimlerinde ulaşım denetimli olarak sağlanmaktadır.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yol durum bültenine göre TEM Otoyolu Saray-Lüleburgaz kavşaklarında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım gidiş-dönüş şeklinde diğer perondan yapılıyor.

TAG Otoyolu Toprakkale- Osmaniye kavşakları 4-7. 2. kilometrede köprü yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Gaziantep’ten çift yönlü ve gözetim altında yapılıyor.

İzmir-Çeşme Karayolu Karaburun-Zeytinler Kavşağı 39-43. İçmeler Doğal Yaşam Köprüsü yapım çalışmaları nedeniyle Çeşme-İzmir yönü trafiğe kapatıldı. Bu bölümde, sürücüler başka bir yöne yönlendirilir.

Kınalı kavşağı-Silivri- Büyükçekmece yolu, 22-25. Viyadük ve üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle çift yönlü trafiğe kapatıldı. Bu bölgede ulaşım yan yollardan devam etmektedir.

39-42 Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolu. Ankara-Kahramankazan istikameti 2. kilometredeki imalat çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılmış olup, diğer istikametten ulaşıma çift yönlü ve denetimli izin verilmektedir.

Aydıncık-Silifke yolunun 25-28. kilometre (Büyükeceli-Yanışlı kesimi), patlatma imalat çalışmaları nedeniyle 09.00-17.00 saatlerinde ulaşım denetimli olarak sağlanacak.

Türkeli-Ayancık yolunun 6-7. Yolun kilometrelerce uzunluğundaki imalat çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bir kısmından çift yönlü ulaşım sağlanıyor.

İnegöl-Bozüyük yolunun 32-36. Kilometrelerinde asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bir kısmından ulaşım çift yönlü olarak devam ediyor.

Sivas-Zara yolunun 1-3. Numune Hastanesi Köprülü Kavşağı inşaatı nedeniyle sürücüler çift taraflı servis yollarına yönlendiriliyor.

Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunun 32-49. Keşap, Geçilmez, Uluburun, Arıdurak, Kiliseburnu, Tirebolu-1 ve Tirebolu-2 tünellerinde elektrik tesisatının bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak devam ediyor.

odunpazari-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu