Teknoloji

Baba Beni Futbola Gönder: Football Manager’da Nasıl Çocuk Sahibi Olabileceğinizi Anlattık!

“Sevgili oğlum Deniz,

İsveç alt liglerinde bazen küme düşmemek için mücadele ettim, bazen Serie B’de orta sıralarda tutunmaya çalıştım. nüfusu 35 bin. Hepsi senin içindi. Meğer kazandığım her kuruş senin bir gün futbol aşkını yaşaman içinmiş, şimdi anlıyorum. Aslında 15 yaşındayken tanıştığımız güne kadar varlığından bile haberim yoktu. Altyapı koçumuz gelip “Emre Öğretmen, oğlun yeni yetişen yetenekler arasında yer alıyor” diyene kadar annen seni bana hiç tanıtmamıştı. Altyapıdan.” sen söyleyene kadar. Sevgili çocuğum. O gün yüreğimde bir futbol ateşi daha doğdu, sonunda baba-oğul olarak geleceğe birlikte bakabildik. En çok gelişiminle ilgileneceğim, en çok kişisel antrenmanlarını takip edeceğim. Her fırsatta sana bir forma vereceğim. Sevgili çocuğum, hoş geldin!”

-Journeyman kariyerime FM 23’te arka planda başladım ve birkaç yıl sonra ” Büyük gruba gideceğim!”ağlayarak bizi terk eden, çocuğuma harika çocuk(Neyse ki PSG’yi ya da babasının oğlu Barça’yı değil Real’i seçti)

Futbol menajeri Oyunda kazandığımız paranın pek bir anlamı yok çünkü o parayı ne spora ne de spor dışında harcamıyoruz. Bir yönetici olarak kişisel yaşamımızda sahanın içini etkileyebilecek tek bir şey olabilir: bizim çocuğumuz . Oyunun altyapısına kendi çocuklarımız da gelebilir.

Eskiden çocuk sahibi olmak bir sorumluluk meselesiydi.

Eski seride çocuk sahibi olmak için tek bir sistem vardı o da 10 yıldır personel çalıştırıyor olmak . Bu uzun kariyerin ardından oyun muhtemelen size bir çocuk verecektir. Hatta gençlerin alım gününden önce sırf kendi oğullarının altyapıdan gelmesi için oyunu tekrar tekrar başlatanlar vardı.

Bu çocukların hepsi Yetenekli görünmüyordu. . Yıllarca çalışıp oyunu tekrar tekrar yükledikten sonra yine en çok Hürriyet Gücer olabilecek çocuğumuza sarılacaktık. Daha sonra bize başka bir alternatif sunuldu.

Parası için değil mi kardeşim?

Bu aslında onun parasıyla ilgiliydi. İlk önce oyun içi satın alma ile Tek çocuğumuzu istediğimiz zaman altyapıya götürebiliyorduk. Aslında bu özelliği satın aldığımızda istediğimiz kadar kullanabiliyoruz. 15 yıldır meslekteKadromuzun tamamını çocuklarımızdan oluşturabiliyorduk.

Bu özelliği başka mesleklerde de kullanmamız mümkün oldu. Üstelik zorunlu olarak değil Para ödeme zorunluluğu yoktu,10 yıl boyunca aynı ekibi çalıştırırsanız bu özellik tekrar açılacaktır.

Artık karşısına çıkan herkes çocuğunu altyapıya kaydettiriyor.

Oyun artık çocuğunuzun gelebilmesi için altyapı gerektiriyor. sadece iki faktör Var: Oyunda yaşınızın 34’ün üzerinde olması ve şanslı olmanız gerekmektedir. Şanslıysanız küçük çocuğunuz bir harika çocuk olarak kapınıza gelecek ve ” Baba bana profesyonel bir sözleşme ver!“diyor. Resmî olarak Oğlunu sanayiye çırak olarak götüren babaYaklaşıkız.

Aslında çocuğumuzu kendimiz yetiştirmişiz gibi hissetmenin başka bir yolu daha var.

Oda oyun içi düzenleyici . Çocuğumuzun ismini seçebilir, karakterine karar verebilir, potansiyelini belirleyebiliriz. Bu alternatifi tek oyunculu modda da seçebilirsiniz. Sonuçta oyun biraz fantastik bir oyun. 405 bin lira maaşlaLondra’da yaşayan bir teknik yönetici olduğunuzu varsayarsak çocuğunuzu istediğiniz gibi yetiştirdiğinizi varsayabilirsiniz.

Kendi çocuklarımızı altyapıya kazandırmak için alternatiflerimiz bunlar. Çocuğumuzun altyapıdan ne zaman, hangi potansiyelle çıkacağı bilinmiyor, bazen de hiç çıkmayabiliyor. Genç oyuncuların alımı sırasında çocuğumuzla tanışma ihtimalimiz var 10 binde 1Var olduğu iddia ediliyor ancak konuyla ilgili elimizde resmi bir bilgi yok.

İlginizi çekebilecek diğer içerikler:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu